به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گیلان، حجت الاسلام صادق شعبانی، عصر امروز در جلسهای با حافظان و قاریان قرآن مدرسه امیرالمومنین (ع) رشت، اظهار کرد: طرح تمدن نوین اسلامی با تاکید بر اندیشه امام خامنهای برای قاریان و حافظان مدرسه امیرالمومنین (ع) بر اساس کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» با هدف جهانی کردن تمدن نوین انقلاب اسلامی اجرا میشود.
مدیر مدرسه امیرالمومنین (ع) رشت با تاکید بر اینکه حوزه علمیه میتواند در سطح بیناللمل تأثیرگذار باشد و هنوز کارآمدی خودش را از دست نداده است، اظهار کرد: ترومن شول استاد دانشگاه و نویسنده و مفسر سیاسی مشهور آلمانی گفته است: «اکنون نهضت بازگشت به دین و مدینه فاضله آغاز شده است، بنابراین جهانیان به برکت انقلاب اسلامی یافتهاند که تنها راه سعادت، اسلام است.» و همچنین جامعه شناس مشهور انگلیسی آنتونی گیدنیز گفته است: «انقلاب اسلامی دنیا را به سمت دینی شدن پیش میبرد.»
وی ادامه داد: انسان ذاتاً دوست دارد که نامحدود باشد، اما جسم چنین اجازهای نمیدهد، و این دین است که میتواند پاسخگوی علایق انسان به نامحدود بودن باشد، دراینباره پیتر لودویگ برگر جامعه شناس آمریکایی گفته است: «میل به دین همواره در بشر وجود داشته است؛ ولی ظهور پدیدۀ انقلاب ایران و ظهور افکار رهبر آن در جهان، تمایل به دین را دوباره در دلهای مردم سراسر جهان شعلهور ساخته است و آنانکه از نقش امام خمینی در دنیای اسلام غفلت میورزند، در تحلیل مسائل جهان دچار اشتباه میشوند.»
حجت الاسلام شعبانی افزود: دلیل مراجعه مردم به روانشناس و مشاور، گرفتن سبک و روش از آنهاست؛ اگر در مسائل دینی حوزه علمیه بتواند یک سبک و روش جذاب و کاربردی به مردم معرفی کند، کارآمدی حوزه علمیه نمایانتر خواهد شد، و مشخص میشود که دین اسلام میتواند در عصر حاضر پاسخگوی نیازهای جامعه بشری باشد.
مدیر مدرسه امیرالمومنین (ع) رشت در پایان گفت: طلاب حاضر در جلسه سردمداران مباحث «طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن» خواهند بود و در آینده از آنان به عنوان استاد و استادیار استفاده خواهیم کرد.
بیانات رهبر معظم انقلاب درباره کتاب «طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن»: "بنده یک ماه رمضان در مسجد امام حسن (ع) مشهد سخنرانی مستمر سی جلسهای داشتم. آن زمان به ضبط سخنرانیها خیلی اهمیت داده نمیشد؛ اما استثنائاً همه این سی سخنرانی ضبط شده است. در آن سخنرانیها راجع به توحید، امامت، ولایت، نبوت و سایر مباحث اساسی بحث شده است که الان هم آنها را تأیید میکنم. اینها پایههای فکری برای ایجاد یک نظام اسلامی بود؛ اگرچه ما آن موقع امیدوار نبودیم که نظام اسلامی شش، هفت سال دیگر محقق شود. میگفتیم اگر تا پنجاه سال دیگر هم ایجاد نشود، بالاخره پایههای فکریاش اینهاست".
انتهای پیام
خبرنگار: عباس افشاری سمسکنده